Wie ben ik?

Wie ben ik?

Zelf vind ik het altijd leuk om te lezen wie er achter een site zit, dus vandaar deze pagina met mijn verhaal. Ik ben Sarah, geboren in 1985 en woonachtig met mijn man in Eindhoven. In 2019 ben ik moeder geworden van een zoon; Stein. Je zou ons kunnen omschrijven als ‘bourgondiërs’; we houden van een wijntje/biertje met lekker eten. We doen dit wel met mate en ook sporten vind ik erg belangrijk. Een gezonde levensstijl staat voor mij voorop. Die bestaat voor mij met name uit stilstaan bij jezelf, body & mind in balans houden. Dit doe ik door een gezonde voedingsstijl erop na te houden, regelmatig te mediteren en ook in beweging te blijven.

Ik ben aan het kokkerellen geraakt, door medische redenen. Van daaruit is het echt een hobby geworden en wil ik dit graag met jullie delen. Mijn site is dus puur persoonlijk. Waarin je dus mijn overtuigingen vind. Je hoeft het er niet mee eens te zijn. Doe ermee wat je wilt, haal eruit wat jou aanspreekt.

Mijn nieuwsgierigheid is oneindig, dat maakt dat ik altijd weer nieuwe dingen probeer. Zo heb ik al met vele ‘dieten’ of alternatieve geneeswijzen kennis gemaakt. Deze ervaringen en kennis zal ik ook met je delen. Houd daarbij wel rekening dat ik geen voedingsdeskundige ben; ik ben ervaringsdeskundige.

Waar ik allemaal kennis mee heb mogen maken / heb geprobeerd:

  • Colioscopie
  • Immunotherapie
  • Individueel traject bij een diëtist
  • FODMAP dieet
  • Sportvasten
  • Bioresonantie
  • Glutenvrij dieet
  • 80/20% vegan
  • Ayurveda
  • Meditatie


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *