Sportvasten

Sportvasten

Vandaag ga ik van start met de 10-daagse kuur sportvasten. Wat houd dat in?

Sportvasten is een 10-daagse kuur waarbij het doel is dat je van suikerverbranding naar vetverbranding gaat. Dit noemen ze de ‘switch’. Deze switch ga je maken door te vasten, in combinatie met sporten. Iedere dag 30 minuten cardio. De tien dagen bestaan uit drie afbouwdagen, waarbij je steeds minder gaat eten. Dan heb je drie vastendagen. Deze dagen mag je drie keer per dag 100ml vruchtensap en het ‘make the switch’ drankje. Na deze drie dagen ga je langzaam je calorie-inname weer opbouwen met vier opbouwdagen. De laatste opbouwdag heb je zelfs meer calorie-inname dan normaal gesproken! Op alle dagen neem je tevens supllementen.

Na het sporten mag je drie uur niets eten (wel thee, zwarte koffie of water drinken). Na die drie uur doe je een plastest, om te kijken of je de switch al gemaakt hebt. De bijgeleverde urine-strips laten een bepaalde kleur zien, waaraan je coach dit kan aflezen.

Ze beloven je gewichtsverlies, buikvetafname én meer energie! Ik ben benieuwd!

Meer informatie? Kijk dan eens op https://www.sportvasten.nl/Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *