Sportvasten voortgang

Sportvasten voortgang

Inmiddels zit ik op afbouwdag 2. Afbouwdag 1 was goed te doen. Op die dag ben je in ieder geval al de inname van je dierlijke producten kwijt. Op dag twee bouw je ook de inname van koolhydraatrijke producten (zoals rijst en aardappels) af. Met andere woorden: eet je niet. Je eet dus alleen groenten en fruit. In het protocol staan hele duidelijke voorschriften voor wat je wel en niet mag eten, dus dat heb ik gevolgd.

Als lunch vandaag mocht ik 200 gram gewokte groenten met olijfolie. Plus het ‘switch’ drankje en de supllementen. Na de lunch mag je dan nog 30 gram pistachenoten. Dat is echt best veel en een soort traktatie! Ik bewaar de pistachenootjes, zodat ik die tussendoor wat kan eten. Zo doe ik dat ook met het drankje.

Tot nu toe vind ik het goed te doen! Ik ben wat moe en heb wat hoofdpijn, maar daar is alles mee gezegd. Dat hoort er volgens mijn coach ook bij.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *