Fruithapje passievrucht

Fruithapje passievrucht

Qua babyvoeding is het soms lastig om te variëren; je grijpt al snel naar die banaan & peer. Onze uk gaat drie dagen per week naar de opvang. Ik heb gevraagd wat ze daar zoal geven, zodat ik hem thuis andere dingen kan aanbieden. Op de opvang krijgt hij alleen banaan of peer. Dit is gemakkelijk te verwerken voor alle leeftijden.

Dus krijgt hij thuis (zoveel mogelijk) andere dingen. Daarbij probeer ik mijn zoon alles te geven en bij bijvoorbeeld aardbeien, goed in de gaten te houden hoe de reactie is. Hij kreeg dus al aardbeien & bessen vóór zijn eerste verjaardag. Vandaag kreeg hij banaan – passievrucht. De passievrucht komt uit de diepvries. Met vriesfruit heb je altijd verschillende soorten fruit in huis, ook al zijn ze niet in het seizoen. Ik vind het namelijk belangrijk dat hij smaken leert kennen voor zijn eerste verjaardag, en sommige fruitsoorten zijn daarna pas in het seizoen.

Door de combinatie met banaan haal je het zure in passievrucht weg. Hij vond het heerlijk!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *