Nom-nom kids zakjes

Nom-nom kids zakjes

Deze zakjes van Nom-Nom kids zijn ideaal! Ze zijn duurzaam, want je kunt ze hergebruiken. Dat was mijn overweging om deze te kopen. Ik ben bewust bezig met duurzaamheid en minder verspilling, dus ook regelmatig op zoek naar hoe ik dat beter kan doen.

Ze zijn verkrijgbaar in twee maten: 140 ml en 200 ml. De kleintjes hebben een jungle afbeelding, de grote een monster afbeelding. De zakjes hebben aan de zijkant een sealsstrip, via waar je ze vult. Je kunt ze op hun zij neerzetten, zodat ze gemakkelijk te vullen zijn. Ze zijn geschikt voor vaatwasser & diepvries.

Ik gebruik ze met name als onderweg-zakjes. Na de zwemles krijgt hij van mij altijd een fruithapje/smoothie. Die maak ik van te voren en doe ik in zo’n zakje. Hij weet inmiddels al wat er in die zakjes zit, dus begint al te lachen zodra hij hem ziet!

Ook kopen? Zie de site van Nom-Nom kids.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *