Fruithapje kers/banaan

Fruithapje kers/banaan

Denken jullie ook aan jullie kleintjes in deze dagen? Vers fruit is misschien wat moeilijker te verkrijgen nu, maar zoals ik al eerder aangaf kun je ook vriesfruit gebruiken. Zo leert je baby toch veel verschillende smaken kennen.

Deze keer heb ik banaan gecombineerd met kers. Het ziet er misschien niet zo lekker uit (zoals alle babyhapjes eigenlijk), maar dat is het wel!

Doe een handje bevroren (ontpitte) kersen in een steelpannetje met een klein scheutje water. Laat dit even koken en doe vervolgens in de blender. Voeg dit toe aan een halve geprakte banaan. Is je baby nog wat kleiner? Dan kun je de banaan ook aan de blender toevoegen, dan wordt het een mooi egaal papje.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *