Tussendoortje baby

Tussendoortje baby

Wat voor tussendoortje geven jullie je baby/peuter? Zelf probeer ik zo min mogelijk granen te geven, want die krijgen ze al zoveel. Wist je dat peuters granen verslaafd zijn, zoals wij (meestal) suiker verslaafd?

Nu hebben kleine kinderen de koolhydraten natuurlijk nodig, maar naast zijn ochtendpap en een boterham tussen de middag, geef ik dus zo min mogelijk granen. Als tussendoortje geef ik vaak fruit en/of groenten (of een mix, zoals avocado-komkommer) of een zelfgemaakt baksel zoals bananenbrood (zónder suikers).

Maar als hij dan een koekje krijgt, dan krijgt hij er eentje van de kleine keuken. Die zijn biologisch én suikervrij! De kleine keuken heeft een groot assortiment, ook qua verzorging! Je vind alles op hun website.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *