Smoothie bowl

Smoothie bowl

Smoothie bowls; ze zijn ontzettend hip nu. En zo ontzettend simpel om te maken. Je hebt alleen een goede blender nodig (met ice crush), wat rijpe bananen en naar keuze nog toppings.

Echter, volgens de Ayurveda eet je dit liever niet in combinatie met granen & noten. Dus als je die smoothie bowl maakt, zorg dan dat je alleen fruit pakt. Het beste voor je lichaam is om alleen warm te eten, maar wij snappen deze hype en zeker in de zomer is dit heerlijk! Top dus niet af met havermout of pecannoten (zoals ik hier deed), dat vind je spijsvertering niet leuk.

Hoe vaak eet jij banaan in combinatie met wat anders? Met name in combinatie met zuivel? Ga eens bij jezelf na of je ook vaak een futloos of juist zwaar gevoel ervaart. Dan kan komen door bepaalde voedingscombinaties (zoals banaan).Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *