Avocadobootjes

Avocadobootjes

Deze cheesy avocado bootjes maken een heerlijke lichte maaltijd. Ze zijn heel erg voedzaam en proteĆÆnerijk. Ideaal als lunch, of als avondeten (als je ’s middags je hoofdmaaltijd nuttigt).

Ingrediƫnten:

  • 1 avocado
  • 2 eieren
  • handje cherry tomaten
  • half bakje mini mozzarella
  • snufje basilicum en oregano

Bereiding:

Snijd de avocado door midden en lepel uit. Doe het vruchtvlees in een kom, maar zorg dat de avocado schillen heel blijven. Leg deze apart. Scramble de eieren in een koekenpan met wat basilicum en oregano. Snijd de cherrytomaten in vieren en voeg die toe aan de pan, zodat je ze mee verhit. Doe hier op het laatste de mozzarella bij; het liefste in stukjes, dan smelt het makkelijker. Voeg het eimengsel toe aan de avocado en roer goed door. Schep het mengsel vervolgens terug in de avocado schillen.

Ook lekker met een soepje ernaast!

Dit gerecht is ook geschikt voor baby’s en kinderen; dit kan ook een broodmaaltijd vervangen.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *